Enj, Maj 28, 2020
Banner Top
Banner Top
Simptomat nga kanceri i mushkërive

Kanceri i mushkërive, është një sëmundje që shkakton ndarjen e qelizave në mushkëri në mënyrë të pakontrollueshme. Kjo gjë shkakton rritjen e tumorit dhe i vështirëson pacientit frymmarrjen.
Identifikimi i kancerit të mushërive në fazat e hershme është pak i vështirë, për shkak që simptomat mund të jenë të njëjta si të ndonjë gripi, ose ndodh që nuk ka fare shenja.
Zakonisht, simptomat e para paraqiten pasi kanceri është në një fazë më të vështirë.
Këto simptoma janë:
Humbja e apetitit
Ndryshim i zërit të pacientit
Infeksione të shpeshta si bronhitisi ose pneumoni
Humbja e peshës/Familja Jone

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë