Mër, Dhj 2, 2020
Banner Top
Banner Top
Si të largoni lythat nga trupi?

Lythat janë diçka e padëshirueshme në trupin tonë. Dalja e tyre nëpër zona të ndryshme të trupit është tejet e bezdisshme, prandaj jemi të prirur të tentojmë t’i largojmë në mënyra të ndryshme.

Jo gjithmonë format që kemi zgjedhur t’i evitojmë ato kanë qenë efektive. Këputja e majës së tyre me ndonjë gjësend prerës është vetëm masë e përkohshme, pasi nuk i largon plotësisht. Një metodë ideale dhe e suksesshme është ajo me uthull molle organike. Ky proces ndahet në dy etapa. Së pari e lyejmë dorën me pambuk prej lëngut me uthull molle dhe e lëmë të presë duke e mbuluar me një fashë. Nëse kjo nuk ka sukses për herë të parë, procedura përseritet disa ditë me radhë derisa efekti i dëshiruar të arrihet.

Arkiva

Kategoritë