Mër, Mar 3, 2021
Banner Top
Banner Top
Si të kurseni para?

Shumë persona nuk kanë mundësi që t’i mbajnë ‘paratë në xhep’.

Ata shpenzojnë pa një pa dy dhe në fund të muajit kërkojnë huaja.

Më poshtë mund t’i lexoni disa rregulla sa i përket parave.

Investoni në vetvete
Investimi më i mirë që mund të bëni është që të bëni investim në vetvete.

Mos i huazoni paratë cdokujt
Shpesh mund të ndodh që të huazoni paratë të tjerëve dhe ata të mos ja’u kthejnë.

Bëni pazar e vetme
Kur shkoni të bëni pazar me shoqëri atëherë shpenzoni më shumë. Për këtë arsye gjeni vetes kohë që të shkoni të bëni pazar të vetëm.

Arkiva

Kategoritë