Mër, Qer 3, 2020
Banner Top
Banner Top
Si të keni flokë e lëkurë të shëndetshme?

Lëkura dhe flokët, janë treguar të shëndetit të brendshëm. Por jo shumë njerëz e dinë që lëkura dhe flokët mund të duken perfekte, pa përdorimin e produkteve që kushtojnë një mal me para.

Më poshtë mund të kuptoni se si të përdorni produkte dhe ushqime të shëndetshme në mënyrë që të keni lëkurë dhe flokë të shëndetshëm.

Përzieni mjaltën me vaj kokosi dhe aplikoni në flokë. Në mënyrë që të keni flokë të shndritshme dhe të buta, duhet që të bëni maskë me mjaltë dhe vaj koksi.

Një prej problemeve në lëkurë janë edhe shenjat e zeza në hundë, për t’i mënjanuar ato mund të përdorni vaselinë dhe mbi të duhet të vendosni një qese plastike.

Trangulli, është një prej perimeve magjibërës për lëkurë. Për t’i larguar shenjat e zeza nën sy atëherë duhet që trangullin ta aplikoni poshtë syve. /Familja Jone

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë