Die, Jan 24, 2021
Banner Top
Banner Top
Si të dukeni bukur kur bëni fotografi? (FOTO)

Bonnie Rodríguez Krzywicki, është një bllogere me afro 800 mijë ndjekës në Instagram. Ajo gjithë llogarinë e saj në Instagram e ka të mbushur me ‘mësime’ se si duhet të dukeni më bukur në fotografi.

Kryzwicki, prezaton këshilla ‘Mos e bëni dhe Bëni’ si një mënyrë për t’i bërë të tjerët të kuptojnë se si të duken më bukur kur fotografohen.

Më poshtë mund t’i shikoni disa prej fotografive të saj:

Look-Good-Photos-Bonnie-Rodriguez-Krzywicki
Look-Good-Photos-Bonnie-Rodriguez-Krzywicki
Look-Good-Photos-Bonnie-Rodriguez-Krzywicki
Look-Good-Photos-Bonnie-Rodriguez-Krzywicki
Look-Good-Photos-Bonnie-Rodriguez-Krzywicki
Look-Good-Photos-Bonnie-Rodriguez-Krzywicki
Look-Good-Photos-Bonnie-Rodriguez-Krzywicki
Look-Good-Photos-Bonnie-Rodriguez-Krzywicki
Look-Good-Photos-Bonnie-Rodriguez-Krzywicki

Arkiva

Kategoritë