Mër, Jan 27, 2021
Banner Top
Banner Top
Si ta dalloni nëse është dashuri apo pëlqim?

Ndonjëherë nuk mund të bëhet dallimi mes një dashurie të vërtetë dhe një pëlqimi.

Janë disa shenja që tregojnë se kur jeni të dashuruar dhe kur vetëm pëlqeni tjetrin.

Dëshironi të flisni tërë kohën

Mendoni tërë kohën për të

Jeta me të është një aventurë

Dëshironi të takoheni me miqtë dhe familjarët e tij/saj

Arkiva

Kategoritë