Mër, Mar 3, 2021
Banner Top
Banner Top
Si do të funksionojë mësimi online?

Komuna e Prishtinës ka njoftuar përmes një njoftimi në Facebook, që të dikasteri i arsimit në këtë komunë në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit, Shkenës dhe Teknologjisë, është duke punuar rreth organizimit të procesit mësimor online.

Më poshtë mund ta lexoni njoftimin e plotë:

“Shkollat janë të mbyllura, por mësimi do të vazhdojë me klasat virtuale dhe platformën e mësimit nga distanca!

Drejtoria e Arsimit në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit,Shkencës dhe Teknologjisë është duke punuar me përkushtim rreth organizimit të procesit dhe platformës të mësimit në distancë (mësimit online), me mësimëdhënësit e shkollave të Prishtinës. Platforma e mësimit në distancë (online), do të jetë në dispozicion për të gjithë nxënësit dhe do të transmetohet në kanalet e Radio Televizionit të Kosovës (RTK).

Është e rëndësishme që të i ndjekim të gjitha udhëzimet për distancim social dhe aplikimin e masave mbrojtëse për parandalimin e përhapjes së COVID-19, por është poaq e rëndësishmë që fëmijët tanë të mos mbesin prapa me mësime.

Prandaj, falenderojmë të gjithë mësimëdhënësit që po kontribojnë që kjo nismë të ketë sukses, prindërit të cilët do të jenë pjesë integrale në këtë proces dhe fëmijët tanë të cilët, patjetër që do të e tejkalojnë këtë sfidë me shumë lehtësi!

#Bashkë mund të ia dalim më lehtë!”, shkruhet në njoftim.

Image may contain: one or more people, camera and indoor
Image may contain: 1 person, standing
Image may contain: 1 person, screen

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë