Enj, Shk 25, 2021
Banner Top
Banner Top
Si bëhet tërheqja e fytyrës? (VIDEO)

Keni dëgjuar për tërheqjen e fytyrës?

Si kryhet kjo procedurë?

A është e rrezikshme?

Kush mund ta kryejë tërheqjen e fytyrës?

Sa seanca duhet të kryhen dhe sa shpesh?

Këtë shërbim mund ta bëni tek profesionistët siç është Klinika Z-Lab, nga e hëna në të premte.

Ndiqni intervistën në linkun e mëposhtëm për të kuptuar më shumë për tërheqjen e fytyrës:

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë