Die, Jan 24, 2021
Banner Top
Banner Top
Shërbimet ortopedike të Dr. Nderim Salihaj i gjeni edhe në Klinikën OLIVE

Shërbim shumë i rëndësishëm në Olive Medical & Laboratory është gjithashtu edhe Ortopedia, shërbim ky që kryhet nga Dr. Nderim Salihaj i cili është specialist i Ortopedisë dhe Traumatologjisë që merret me:

✅ Diagnostifikimin dhe mjekimin e të gjitha sëmundjeve dhe lëndimeve osteomuskulare.
✅ Diagnostifikimin me ultrazë i patologjive të indeve të buta dhe pjesëve ekstraartikulare të sistemit osteomuskular tek të rriturit.
✅ Diagnostifikimin dhe skreningun e çrregullim zhvillimor të kërdhokullave te foshnjet.
✅ Intervenimet kirurgjike të patologjive dhe lëndimeve të sistemit osteomuskular.
✅ Trajtimin konzervativ të lëndimeve të sistemit osteomuskular.
✅ Rehabilitimin postoperativ dhe posttraumatik të lëndimeve.

Për termine mund të kontaktoni njërin nga numrat e telefonit: +38349520056 dhe +38349520078

Arkiva

Kategoritë