Enj, Tet 22, 2020
Banner Top
Banner Top
Sërish numër i madh i të infektuarve me COVID-19

Edhe sot Kosova shënoi një numër të madh të të infektuarve me koronavirus.

Gjatë 24 orëve të fundit janë marrë 889 mostra, ku prej tyre 104 kanë rezultuar pozitiv, ndërsa 42 prej pacientëve janë shëruar.

Prishtina prinë për nga numri i të infektuarve me 31 raste, e ndjekur nga Peja me 11, Fushë Kosova dhe Mitrovica me nga 8, Gjilani dhe Klina 5, Skenderaji dhe Vushtrria 4, Gjakova, Lipjani, Podujeva dhe Prizreni 3, Deçani, Malisheva, Suhareka dhe Vitia 2 dhe Drenasi, Dragashi, Hani i Elezit dhe Istogu me nga një.

Arkiva

Kategoritë