Die, Mar 7, 2021
Banner Top
Banner Top
‘Rri në shtëpi’ – Piloti shkruan një mesazh në qiell

Një pilot gjatë fluturimit bëri një shkrim në hapësirën qiellore mbi Austri për të ua rikujtuar njerëzve që të mos dalin gjatë pandemisë koronavirus.

Piloti pa emër i avionit e përdori një Skicë Etch A për të shqiptuar mesazhin “Rri në shtëpi” në radarin e fluturimit, thuhet sipas faqes së internetit Flightradar24.

Piloti e shkruajti mesazhin gjatë një fluturimi 24-minutësh të hënën, pasi u nis nga një aeroport në Wiener Neustadt, Austri, rreth 50 milje në jug të Vjenës.

Zyrtarët austriakë thanë që kishte pasur 1,843 raste të raportuara të koronavirusit në vend që nga mëngjesi i së enjtes.

Bllokimet janë imponuar në të gjithë botën me shpresën për të ngadalësuar sëmundjen që ka infektuar qindra mijëra në nivel global. Shumë vende kanë vendosur kufizime të fluturimit gjithashtu.


Disa kanë vendosur kufizime të udhëtimit në përgjigje të pandemisë dhe linjat ajrore kanë ulur në mënyrë dramatike numrin e fluturimeve që ata operojnë./Familja Jonë
 

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë