Enj, Jan 28, 2021
Banner Top
Banner Top
Receta për lëng natyral nga tre përbërës që ndihmojnë te aritmia e zemrës

Në natyrë është ilaçi

Aritmia kardiake është një sëmundje e njerëzve të të gjitha moshave dhe për shkak të pasojave të saj të përhapura, serioze të neglizhencës dhe kostove të kujdesit paraqesin një problem madhor shëndetësor publik.

Zakonisht, aritmia fillon me episode të shkurtra të parregullta të ritmit të zemrës, e cila qetësohet pa përdorimin e ndonjë ilaçi të veçantë.

Ndonjëherë aritmia mund të zgjasë më tepër (për disa orë). Në raste të tilla kërkohet konsultim me mjekun kardiolog.

Nëse keni problem me aritminë e zemrës, kjo është receta natyrale që do të mund të ndihmojë në shërimin e çrregullimit të rrahjeve të zemrës.

E gjitha që ju nevojitet janë:

– kumbullat;
– bananet;
– limoni.

Përgatitja:

Një gotë të këtij lëngu pini tri herë në ditë para racionit gjatë një muaji.

Shumica e pacientëve që vuajnë nga hipertensioni, bëjnë aritmi. Kështu, në këtë rast, duhet trajtuar hipertensioni, më pas të korrigjohet aritmia.

Për të parandaluar prekjen prej sëmundjes së aritmisë, duhet pasur kujdes me:

▪ Mënyrën e të jetuarit; ushqimin, peshën, aktivitetin fizik
▪ Nuk duhet konsumuar duhanin
▪ Duhet shmangur alkoolin
▪ T’i shmangeni situatave stresuese
▪ Duhet të bëni kontrolle të rregullta te doktori dhe t’i shpalosni ankesat tuaja

Arkiva

Kategoritë