Mar, Jan 19, 2021
Banner Top
Banner Top
Rasti me Covid-19 në Podujevë ka marrë virusin nga kontakti me një vushtrrias

IKSHPK ka konfirmuar 19 raste të reja me COVID-19 e 24 të shëruar në Kosovë. Një nga rastet është nga komuna e Podujevës.

Nënkryetari i kësaj komune, Nexhmi Rudari, ka dhënë detaje në lidhje me këtë rast, derisa ka thënë se i njëjti është nga fshati Bellopojë dhe burimi i infeksionit është kontakti me një person nga Komuna e Vushtrrisë.

‘’Nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike sot është konfirmuar edhe një rast me Covid19 në komunën tonë.’’, ka thënë Rduari.

‘’Personi është nga fshati Bellopojë dhe burimi i infeksionit është kontakti me një person nga Komuna e Vushtrrisë. Pacienti dhe familja e tij është me gjendje shëndetësore stabile, ndërsa ne, Shtabi Emergjent Lokal, do t’i ndërmarrim masat dhe veprimet e nevojshme.’’

‘’Edhe me këtë rast ju ftoj të bëni kujdes dhe t’i përdorni mjetet mbrojtëse.’’, ka përfunduar ai.

Arkiva

Kategoritë