Pre, Shk 26, 2021
Banner Top
Banner Top
QKUK: Ndërroni rrobat si të ktheheni në shtëpi

Qendra Klinike Universitare ka bërë thirrje që të ndërmerren edhe disa masa të tjera parandaluese për COVID-19,

QKUK bën thirrje që përvec larjes së duarve, duhet të pastrohen edhe rrobat pasi të ktheheni në shtëpi.

”Në mesin e shumë sygjerimeve preventive që keni marrë për mbrojtje ndaj COVID-19, është e preferueshme që pêr shkak të rezistencës së virusit në ambient të jashtëm pos larjes së duarve dhe maskave të ndërrohen edhe rrobat pasi të jeni kthyer në shtëpi”.

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë