Sht, Jan 23, 2021
Banner Top
Banner Top
Pumologjia, shërbim shëndetësor në Laboratorin Olive

Olive Medical & Laboratory, në mesin e shumë shërbimeve shëndetësore kryen edhe shërbime që kanë të bëjnë me pulmologjinë.

Këtë shërbim mjekësor e kryeh Dr.Shpëtim Thaçi.

Pulmologjia është degë e mjekësisë së brendshme që merret kryesisht me sëmundjet e mushkërive.

Ajo merret me profilaksën, zbulimin dhe trajtimin konservativ të sëmundjeve të mushkërive, bronkeve, mediastinumit si dhe të pleurës.

Arkiva

Kategoritë