Sht, Jan 23, 2021
Banner Top
Banner Top
Psikologu Visar Sadiku ofron ligjërata falas për prindërit e fëmijëve të cilët vijojnë kopshtin

Nga data 26 qershor 2020 çdo të shtunë psikologu Visar Sadiku do të ofroj ligjërat falas për prindërit e fëmijëve të cilët vijojnë kopshtin.

Tema e takimit;

“SHËNDETI MENDOR DHE ZHVILLIMI NË FËMIJËRI TË HERSHME”.

Kopshtet e interesuara për këtë aktivitet mund të na kontaktojnë përmes fb. apo email-it, dhe më pasë ne ua dërgojmë informatat më të detajuara rreth aktivitetit.

Takimi i parë do mbahet me prindërit e fëmijëve të Kopshtit Gjeniu në Prishtinë.

Për ta organizuar takimin në kopshtin tuaj ju duhet të na kontaktoni për të siguruar datën për kopshtin tuaj.

Takimet mbahen nga specialisti i psikologjisë klinike Visar Sadiku.

Ora e mbajtjes: 16:00-17:30.
Tel/+383(49)457-807./Familja Jonë

Arkiva

Kategoritë