Mar, Jan 19, 2021
Banner Top
Banner Top
Pse nuk duhet të flini me flokët e lagura?

Shprehia për të fjetur me flokët e lagura, mund të ketë një numër të efekteve anësore.

Mund të shkaktojë irritim të lëkurës së kokës

Kur flini me flokët e lagura, kjo gjë shkakton irritim të lëkurës së kokës.

Ju lidhen flokët

Flokët e lagura janë të ndjeshme. Kur shkoni të flini pa i tharë ato, flokët mund të lidhen gjatë natës. Në mëngjes, ju do të keni flokë që nuk mund të krihen lehtë.

Mund të shkaktojë kokëdhembje

Nëse flini me flokët e lagura, shancat janë që të nesërmen të keni kokëdhembje. Disa ekspertë, besojnë që fjetja me flokët e lagura ulë temperaturën e trupit dhe kokëdhembja shkaktohet pasi trupi tenton që të rrisë temperaturën.

Arkiva

Kategoritë