Mër, Tet 21, 2020
Banner Top
Banner Top
Pse ndjeni të ftohtë?

Stina ka ndryshuar, tani jemi në vjeshtë dhe moti është ftohur. Disa persona kanë shumë më shumë të ftohtë se të tjerët, e për këtë gjë janë disa arsye.

Ju mund të keni anemi

Anemia është një gjendje shëndetësore, që ju bënë të ndjeni shumë të ftohtë, sidomos tek këmbët dhe duart. Anemia bllokon qelizat e kuqe të gjakut që shpërndajnë oksigjenin tek organet e tjera.

Nuk flini sa duhet

Gjumi i mirë është shumë i rëndësishëm për të rregulluar temperaturën e trupit, e nëse keni të ftohtë, arsyeja mund të jetë edhe pagjumësia.

Keni qarkullim të dobët të gjakut

Një prej arsyeve që ndjeni të ftohtë, është pikërisht qarkullimi i dobët i gjakut prandaj ajo që ju duhet të bëni është që të kontrolloheni tek mjeku. /Familja Jone

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë