Mar, Tet 20, 2020
Banner Top
Banner Top
PSE GRATË DUKEN MË MIRË NË MOSHËN 30 VJEÇARE?

Gratë moderne 30-vjeçare shpesh duken aq mahnitëse saqë lehtë mund t’i ngatërrojmë me 20 vjeçaret. Ato janë po aq të bukura dhe të reja dhe kjo nuk ka të bëjë vetëm me pamjen, por është edhe për sjelljen e tyre, zërin e tyre dhe gjuhën e trupit të tyre. Gratë me një dallim moshe 10-vjeçare duken sikur të jenë nga gjenerata e njëjtë. Ndoshta është për shkak se ato vërtet janë?

Çfarë kanë të përbashkët 20-vjeçaret me ato 30, dhe pse ato duken më mirë sesa kur ishin të reja?

Ato nuk kujdesen për moshën

Edhe pse duket e çuditshme, mosha vërtetë na ndihmon të jemi më të relaksuar për shumë gjëra, duke përfshirë edhe opinionin publik. Njerëzit 30-vjeçarë janë më të sigurt dhe janë më pak të shqetësuar për atë që njerëzit mendojnë për to. Kjo i bën ata më interesantë dhe më tërheqës.

Ato ndjekin trendet e modës

Shumë shpesh, është vërtet e vështirë të dallosh një grua 20 vjeçare nga një 30 vjeçare: gratë moderne ndjekin të njëjtat prirje kozmetike dhe veshje. Ato mund të veshin të njëjtat xhinse, bluza, dhe çdo gjë që është e modës atë sezon.

Ata mund të përballojnë gjëra dhe shërbime të shtrenjta

Deri në moshën 30 vjeç, shumica e njerëzve tashmë e kuptojnë atë që duan të bëjnë në jetën e tyre dhe kanë një reputacion të biznesit. Edhe nëse nuk e bëjnë këtë, ata kanë një përvojë shumë të vlefshme, duke pasur më shumë para sesa vetëm duke punuar me kohë të pjesshme.

Ato kanë gjetur stilin e tyre

Mosha 30 vjeçare është mosha e artë në aspektin e imazhit. Në këtë kohë, një grua ka gjithçka: ajo kupton se çfarë i përshtatet asaj dhe çfarë nuk ka, ajo ka guximin të eksperimentojë me pamjen e saj dhe ajo ka para për të eksperimentuar me ekspertë dhe për të përdorur vetëm materialet me cilësi më të lartë.

Ato respektojnë veten

Imagjinoni një situatë: ai nuk ju bëri thirrje, kaloni gjithë natën duke qarë, dhe ju dukeni tmerrshëm në mëngjes. Ose keni dështuar një provim. Ose shefi yt bërtiti në ty. Mund të ketë shumë arsye të ndryshme por gjithsesi, gratë 30-vjeçare merren me situata negative shumë më të lehta dhe qajnë më pak. Me moshën, ne me të vërtetë bëhemi më të qetë dhe ne respektojmë kohën tonë dhe vlerësojmë qelizat tona nervore më shumë: pse t’i hedhim ato në diçka që nuk ka rëndësi?/Familja Jonë

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë