Enj, Maj 28, 2020
Banner Top
Banner Top
Pse bëhet lindje cezariane?

Lindja padyshim, është një moment i paharrueshëm. Lindja mund të kryhet në dy mënyra: përmes lindjes normale vaginale apo përmes prerjes cezariane.

Shpesh ndodh që lindjet cezariane kryhen për shkaqe shëndetësore, qoftë të foshnjës apo të nënës. Një grua që është shtatzënë mund ta dijë disa kohë më herët nëse do të ketë lindje normale apo cezariane. Arsyet pse ndodh një lindje e tillë është si shkak që: ka më shumë se një foshnje, pra binjakë apo trenjakë, ka ndërlikime shëndetësore, që është diabeti apo edhe presioni i lartë i gjakut etj.

Por disa gra kërkojnë vet që të kryejnë një lindje të tillë, pasi nuk dëshirojnë që të kenë lindje normale.

Për të kryer një lindje qoftë normale apo cezariane, duhet të keni kujdes në përzgjedhjen e mjekëve. Spitali ‘Sirona’ në Prishtinë ofron shërbime kualitative mjekësore nga mjekët vendor dhe ndërkombëtar në lëmin e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës.

Në këtë spital ju mund të kryeni lindje normale dhe cezariane me gjysmën e çmimit. /Familja Jone

Image may contain: one or more people, people standing and text

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë