Sht, Kor 4, 2020
Banner Top
Banner Top
Pronari i vdiq nga koronavirusi por qeni ka tre muaj që e pret tek dyert e spitalit

Nuk thuhet më kot që qeni është miku më besnik!

Një burrë që ndërroi jetë nga koronavirusi në Spitalin Taikang në Wuhan,  kishte një qen 7 vjeçar.

Qeni tash e sa muaj nuk dorëzohet, por pret para dyerve të spitalit – që pronari i tij të kthehet.

Sipas zyrtarëve të këtij spitali, ka tre muaj që qeni vjen çdo ditë para dyerve të spitalit dhe pret që pronari i tij të kthehet.

Arkiva

Kategoritë