Mër, Nën 25, 2020
Banner Top
Banner Top
Prishtina sërish më së shumti raste me COVID-19

Prishtina sërish ka shënuar më së shumti raste me COVID-19.

Numri i të infektuarve në këtë komunë është 309. Pas Prishtinës vijnë: Peja 63, Ferizaji 33, Lipjani 30, Gjilani dhe Podujeva 29, Gjakova 28, Prizreni 22, Fushë Kosova 21, Klina 18, Decani dhe Suhareka 14, Kacaniku dhe Obliqi 11, Istogu, Kamenica dhe Malisheva 10, Shtimja dhe Vitia 9, Rahoveci 8, Drenasi 6, Gracanica dhe Vushtrria 5, Hani i Elezit 3 dhe një rast kanë Dragashi, Mitrovica dhe Novebërda.

Arkiva

Kategoritë