Enj, Jan 21, 2021
Banner Top
Banner Top
Prishtina sërish me më së shumti raste ditore me COVID-19

Prishtina sërish prinë për nga numri i rasteve ditore me COVID-19 ndaj komunave të tjera të Kosovë.

Kryeqyteti prinë me 237 raste, pas saj vjen Komuna e Mitrovicës 52 raste, Ferizaj 33 raste, Gjilan 32 raste, Prizren 29 raste, Podujevë 28 raste, Vushtrri 27 raste, Lipjan 25 raste, Fushë-Kosovë 24 raste, Suharekë 19 raste, Skenderaj 17 raste, Gjakovë 15 raste, Kamenicë 13 raste, Shtime 13 raste, Drenas 12 raste, Rahovec 9 raste, Obiliq 8 raste, Viti 7 raste, Kaçanik 4 raste, Malishevë 4 raste, Graçanicë 3 raste, Klinë 3 raste, Pejë 3 raste, Dragash 2 raste, Shtërpcë 2 raste dhe me nga 1 rast komunat Deçan, Hani i Elezit, Istog dhe Novobërdë./Familjajonë/

Arkiva

Kategoritë