Mar, Jan 19, 2021
Banner Top
Banner Top
Prishtina prin me rastet me COVID-19

Gjatë 24 orëve të fundit, 141 persona janë shëruar si dhe 66 të tjerë janë infektuar me COVID-19.

“Rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 22 raste, komuna Gjilan 8 raste, komuna Deçan 7 raste, komuna Ferizaj 5 raste, komuna Podujevë 5 raste, komuna Fushë Kosovë 3 raste,
komuna Kamenicë 3 raste, komuna Pejë 3 raste, komuna Gjakovë 2 raste, komuna Suharekë 2 raste, dhe me nga një rast komunat Drenas, Istog, Klinë, Kllokot, Rahovec dhe Vushtrri”, njofton Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike.

Arkiva

Kategoritë