Sht, Tet 24, 2020
Banner Top
Banner Top
Prishtina më së shumti raste me koronavirus

Gjatë 24 orëve të fundit 137 persona kanë rezultuar pozitivë me COVID-19, ndërkaq 49 të tjerë janë shëruar.

Sipas Instituti Kombëtar të Shëndetësisë Publike, më së shumti raste sërish janë regjistuar në kryeqytet me gjithsej 54 të tilla.

‘’Rastet pozitive janë nga komuna Prishtinë 54 raste, komuna Gjilan 20 raste, komuna Podujevë 17 raste, komuna Gjakovë 8 raste, komuna Lipjan 6 raste, komuna Rahovec 5 raste, komuna Fushë Kosovë 4 raste, komuna Pejë 4 raste, komuna Junik 3 raste, komuna Deçan 2 raste, komuna Ferizaj 2 raste, komuna Klinë 2 raste, komuna Skenderaj 2 raste dhe me nga një rast komunat Drenas, Istog, Mitrovicë, Novobërdë, Obiliq, Prizren, Suharekë dhe Viti’’, shkruhet në njoftimin e IKSHPK-së.

Arkiva

Kategoritë