Mar, Jan 26, 2021
Banner Top
Banner Top
Prishtina e Prizreni me më së shumti raste me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit

190 persona janë shëruar dhe 78 të tjerê janë infektuar me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit.

Prishtina prin sa i përket rasteve me 29 sosh.

“Rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 29 raste, komuna Prizren 7 raste, komuna Ferizaj 6 raste, komuna Deçan 5 raste, komuna Fushë Kosovë 3 raste, komuna Gjilan 3 raste, komuna Malishevë 3 raste, komuna Pejë 3 raste, komuna Vushtrri 3 raste, komuna Dragash 2 raste, komuna Drenas 2 raste, komuna Hani i Elezit 2 raste, komuna Klinë 2 raste, komuna Mitrovicë 2 raste, komuna Podujevë 2 raste, komuna Skenderaj 2 raste dhe komuna Suharekë 2 raste”, shkruhet në njoftimin e IKSHPK-së.

Arkiva

Kategoritë