Die, Tet 25, 2020
Banner Top
Banner Top
Policia shqipton 873 gjoba për mos respektim të masave mbrojtëse ndaj COVID-19

Gjatë 24 orëve të fundit, Policia e Kosovës ka shqiptuar 873 tiketa për mosrespektimin e masave mbrojtëse ndaj COVID-19.

Gjithashtu policia brenda ditës së djeshme ka arrestuar 21 persona dhe ka dërguar 12 të tjerë në mbajtje, kurse 2 të tjerë janë në vuajtje të dënimit.

Arkiva

Kategoritë