Mër, Mar 3, 2021
Banner Top
Banner Top
Policia arreston 55 persona pasi nuk respektuan vendimet e Qeverisë

Policia e Kosovës ka raportuar se 55 persona janë ndaluar në gjithë Kosovën, pasi nuk i kanë respektuar vendimet e marra nga Qeveria lidhur me pandeminë COVID-19.

13 prej tyre ishin në Prishtinë, 39 në Prizren, një në Ferizaj, një tjetër në Pejë dhe një në Mitrovicën e Jugut.

Arkiva

Kategoritë