Mar, Jan 19, 2021
Banner Top
Banner Top
Podujevë, i dyshuari del nga vetizolimi

Në raportin 24 orësh të Policisë së Kosovës, raportohet se një person nga Podujeva, nuk qëndroi në vetizolim

“Raportohet se i dyshuari mashkull kosovar i cili është i infektuar me Covid-19 nuk i është përmbajtur këshillave të mjekut për vet-izolim, ku dhe kishte dalë nga vet-izolimi”.

“Ndaj të dyshuarit me urdhër të prokurorit është iniciuar rasti si më lart”, thuhet në raportin 24 orësh të policisë.

Arkiva

Kategoritë