Mër, Dhj 2, 2020
Banner Top
Banner Top
Plot befasi të shtunën në “Familja jonë”

“Familja jonë” vazhdon rrugëtimin e saj edhe këtë të shtunë në Kanal 10.

Sikur edhe javëve të kaluara, as këtë herë nuk do të mungojnë intervistat dhe të ftuarit në studio. Në pjesën e parë të emisionit do të jenë të ftuar udhëheqësit e SOS Fshatit, me të cilët do të diskutohet për kushtet atje dhe fëmijët e braktisur nga prindërit. Pjesë e emisionit do të jetë edhe gazetari Shëndrit Lumi, ku do të flaës për përdorimin e tepërt të internetit nga fëmijët dhe dëmet që mund të marrin ata nga kjo.

Pjesa tjetër e emisionit do të jetë e rezervuar për rubrikën “Erida&Blini me mamin”, të cilët na tregojnë më lehtë festën e Halloween-it në kushte pandemie, dhe këndi i kuzhinës.

Për këto dhe detaje të tjera, na ndiqni të shtunën më fillim nga ora 17:00 në Kanal 10.

Arkiva

Kategoritë