Pre, Jan 15, 2021
Banner Top
Banner Top
Pikturon muret e spitalit që të ua lehtësojë qëndrimin fëmijëve (FOTO)

Spitalet mund të jenë të frikshme. Prandaj piktori italian, Silvo Irilli, ka vendosur që muret e spitalit t’i pikturojë në mënyrë që të ua lehtësojë qëndrimin fëmijëve dhe të rriturve.

Irilli, e ka një mënyrë të veçantë të pikturimit. Ai pikturon skena reale nga filmat vizatimor.

“Dua që t’i përçojë mesazh mirëseardhje të gjithëve që janë në dhoma të spitalit”, shprehet Irilli.

Më poshtë mund t’i shikoni disa prej fotografive nga puna e këtij artisti:

This Italian Painter Turns The Hospital's Walls Into An Enchanted Kingdom To Help Children Deal With Their Fears
This Italian Painter Turns The Hospital's Walls Into An Enchanted Kingdom To Help Children Deal With Their Fears
This Italian Painter Turns The Hospital's Walls Into An Enchanted Kingdom To Help Children Deal With Their Fears
This Italian Painter Turns The Hospital's Walls Into An Enchanted Kingdom To Help Children Deal With Their Fears
This Italian Painter Turns The Hospital's Walls Into An Enchanted Kingdom To Help Children Deal With Their Fears
This Italian Painter Turns The Hospital's Walls Into An Enchanted Kingdom To Help Children Deal With Their Fears
This Italian Painter Turns The Hospital's Walls Into An Enchanted Kingdom To Help Children Deal With Their Fears
This Italian Painter Turns The Hospital's Walls Into An Enchanted Kingdom To Help Children Deal With Their Fears

This Italian Painter Turns The Hospital's Walls Into An Enchanted Kingdom To Help Children Deal With Their Fears
This Italian Painter Turns The Hospital's Walls Into An Enchanted Kingdom To Help Children Deal With Their Fears

Arkiva

Kategoritë