Mar, Jan 26, 2021
Banner Top
Banner Top
Pesë anëtarë të personelit shëndetësor në Prishtinë rezultojnë me koronavirus

Pesë anëtarë të personelit shëndetësor të Prishtinës kanë rezultuar sot pozitiv në testet për virusin COVID-19.

Drejtori i Shëndetësisë, Bujar Gashi, ka thënë në emisionin 038 në KTV se të prekurit janë një mjek, tre infermierë dhe një laborant.

Sipas Gashit tre prej tyre punojnë në Qendrën Mjekësore në lagjen Mati 1 dhe dy tjerë në QKMF.

Arkiva

Kategoritë