Mar, Jan 19, 2021
Banner Top
Banner Top
Përmes këtyre paralajmërimeve trupi mundohet të ju tregojë për problemet shëndetësore

Sipas specialistëve një dëshirë e papritur për të ngrënë ushqime të caktuara, mund të jetë tregues i problemeve më të thella sic janë mungesa e mineraleve e vitaminave.

Një ndjenjë zvarritëse në këmbët e juaja

10 Ways Your Body May Be Telling You Something’s Wrong

Nëse keni një ndjenjë të cuditshme në këmbët e juaja, si një ndjesi e kruajtjes atëherë kjo gjë mund të jetë shenjë e ‘Sindromës së Këmbëve të Lodhura’.

Ndryshim i shkrimit, humbje e nuhatjes dhe ëndrra të tensionuara

10 Ways Your Body May Be Telling You Something’s Wrong

Shumica mund të kenë dëgjuar për Sëmundjen e Parkinsonit, por jo të gjithë i dini simptomat. Disa prej simptomave të hershme të kësaj sëmundje janë edhe: ankthi, ndryshim i të shkruarit etj.

Sjellje agresive

10 Ways Your Body May Be Telling You Something’s Wrong

Nëse nuk e keni pasur sjelljen agresive si pjesë të personalitetit tuaj, atëherë paraqitja e herëpashershme e zemërimit mund të jetë shenjë e depresionit.

Marramendje dhe ndryshim i dëshirës seksuale

10 Ways Your Body May Be Telling You Something’s Wrong

Mjekët këtë e lidhin me hormonet tiroide të cilat ndikojnë të keni nivel të ultë të dëshirës seksuale si dhe shpeshherë mund të manifestohet me marramendje.

Arkiva

Kategoritë