Sht, Tet 24, 2020
Banner Top
Banner Top
Përfitimet shëndetësore të supës me perime

Në emisionin Familja jonë në pjesën e gatimit ka qenë e ftuar Krenare Imeraj, një nënë e cila është aktive në faqën këshilla për bebe dhe fëmijë.
Në pjesën e gatimit ajo përgatiti supë me perime, duke përdorur qepë hudhra, tutje duke i shtuar mish pule.

Supa përmban vlera ushqyese ajo është bazë e supave të ndryshme, të cilat lëshojnë vitamina dhe minerale të cilat janë të nevojshme për organizëm, për shëndet, si dhe për tru.

Mishi është vetëm vlerë ushqyese shtesë për personat të cilët janë mishëngrenës.
Për më shumë mund të ndjekni rectën në vijim:

Arkiva

Kategoritë