Hën, Jan 25, 2021
Banner Top
Banner Top
Pejë, 16 pacientë me koronavirus, dy në në gjendje të rëndë

Në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës, janë duke u trajtuar 16 pacientë me koronavirus.

“Aktualisht po trajtohen 16 pacientë me Covid-19. Sa i përket gjendjes së pacientëve, 9 pacientë janë në Oksigjeno terapi dhe nga këta 2 pacientë janë në gjendje më të rëndë.
Nga Personeli i Spitalit aktualisht janë të infektuar 1 Mjek, 2 Infermiere dhe 1 punëtor i Shërbimeve Teknike”, shkruhet në njoftimin e Spitalit të Pejës.

Arkiva

Kategoritë