Sht, Jan 16, 2021
Banner Top
Banner Top
Pakistani dhe Bangladeshi vatra të reja të COVID-19

Në Pakistan dhe në Bangladesh janë duke u rritur rastet me koronavirus.

Në Pakistan janë mbi 86 mijë raste të konfirmuara kurse Bangladeshi ka 57 mijë raste deri më tani.

Indi në anën tjetër është një vend i prekur shumë nga COVID-19. Vetëm për 24 orë në Indi janë shtuar 9 mijë raste të reja. Në këtë vend të prekur nga koronavirusi janë mbi 216 mijë persona.

Arkiva

Kategoritë