Sht, Jan 23, 2021
Banner Top
Banner Top
Olive vazhdon me 50 për qind zbritje për të gjitha analizat e gjëndrave tiroide

Për shkak të kërkesave të mëdha për analizat e Tiroides Laboratori Olive and Medical, ofertën me 50% zbritje për të gjitha analizat e gjëndrave tiroride e vazhdojmë edhe një javë.

Oferta vlen deri në datën 07.06.2020

Çmimet e analizave:

Total T3 – 5.00€
Total T4 – 5.00€
TSH – 5.00€
Anti TPO – 15.00€
Anti TG – 15.00€
TG – 15.00€
CAL – kalcitonin – 15.00€

Totali: 75 € me zbritje 37.5 €.

Analizat mund të punohen së bashku ose ndaras.

Numrat kontaktues: +38349520056 dhe +38349520078

Arkiva

Kategoritë