Mër, Jan 27, 2021
Banner Top
Banner Top
Olive fillon me shërbimin e Urologjisë

Sëmundjet urologjike mund të jenë të natyrave nga më të ndryshmet. Urologët marrin në konsideratë të gjitha funksionet e traktit urinar dhe janë të trajnuar që të kryejnë kirurgji dhe gjithashtu të trajtojnë nëpërmjet mjekimit.

Urologjia është një degë e mjekësisë e cila merret me sistemin urinar te femrat dhe sistemin gjenito-urinar te meshkujt. Sëmundjet urologjike po bëhen më të zakonshme sa më shumë që popullsia plaket.

Nga data 03.08 Dr. Ilir Miftari ka filluar shërbimin e Urologjisë në Olive Medical & Laboratory!

Ju mirëpresim 🙂

Për termine mund të kontaktoni njërin nga numrat e telefonit: +38349520056 dhe +38349520078

Arkiva

Kategoritë