Mar, Jan 19, 2021
Banner Top
Banner Top
OBSH e shqetësuar për rritjen e numrit të të prekurve nga COVID-19

Organizata Botërore e Shëndetësisë është e shqetësuar për rritjen e numrit të të prekurve nga koronavirusi.

“OBSH po e vështron me vëmendje rritjen e madhe të numrit të rasteve në Rusi, Afrikë, në dy kontinentet e Amerikës, në disa vende të Azisë Jugore dhe në Evropë”, ka thënë Maria Van Kerkhove.

Sipas Kerkhove këto edhe janë zonat për të cilat OBSH-ja shqetësohet më së shumti pikërisht për shpejtësinë e përhapjes së virusit.

Sipas saj, vaksina kundër COVID-19 mund të jetë e gatshme në fund të këtij viti.

Arkiva

Kategoritë