Hën, Jan 18, 2021
Banner Top
Banner Top
Objekti i ri i Pediatrisë në Mitrovicë, do shfrytëzohet për pacientët me COVID-19

Objekti i ri i Pediatrisë në Mitrovicë do të shfrytëzohet për pacientët e dyshuar dhe diagnostikuar me Covid-19

Në marrëveshje me donatorin, Shoqatën “Nënë Tereza” nga Gjermani, objekti i ri i Repartit të Pediatrisë në Spitalin e Mitrovicës do të shfrytëzohet për trajtim të rasteve të dyshuara dhe konfirmuara me​ Covid-19 nga Mitrovica.

Kontrollin, kujdesin dhe mbikëqyrjen e pacientëve do ta bëjë stafi mjekësor i Spitalit të Përgjithshëm të Mitrovicës.

Arkiva

Kategoritë