Pre, Jan 15, 2021
Banner Top
Banner Top
Numri i vdekjeve në Indi nga COVID-10 më i lartë se ai në Kinë

Sipas shifrave të fundit nga Ministria e Shëndetësisë së Indisë, në këtë shtet numri i të vdekurve nga koronavirusi në këtë shtet ka kaluar numrin e të vdekurve në Kinë.

Numri i vdekjeve në Indi është 4,706 kurse në Kinë 4,638.

Sipas ekspertëve shpërthimi i virusit në Indi ende nuk ka arritur kulmin  dhe kjo gjë do arrihet në qershor ose në korrik.

Arkiva

Kategoritë