Mër, Mar 3, 2021
Banner Top
Banner Top
Nuk ka ndalesa për mediet, punonjësit medial të lirë 24 orë që ta ushtrojnë profesionin e tyre

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës ka bërë të ditur se sipas udhëzimeve të reja të publikuara nga ana e qeverisë të cilat hyjnë në fuqi nga data 15 prill, gazetarëve dhe punonjësve medial iu lejohet qarkullimi gjatë 24 orëve, në funksion të përmbushjes së detyrave të tyre.

“Gazetarët, kameramanët, fotoreporterët dhe punonjësit tjerë medial duhet që gjatë gjithë kohës të mbajnë me vete I.D. e tyre të punës, të cilat dëshmojnë angazhimin e tyre profesional”, thuhet në njoftim./Familja Jonë

Arkiva

Kategoritë