Mër, Mar 3, 2021
Banner Top
Banner Top
Një vit me ‘Familja Jonë’

Familja Jonë, feston sot një vjetorin e themelimit.

Për shkak të mungesës së portaleve dedikuar shëndetësisë, ky portal u themelua saktësisht më 9 prill të vitit të shkuar dhe kjo vetëm për një qëllim –  informimi i saktë për probleme që lidhen me shëndetin.

Familja Jonë, është një prej portaleve të vetme të këtij lloji që mjekët e vendit i ka burim të përditshëm informacioni.

Sot janë bërë një vit prej kur filluam të punojmë me pasionin e madh që kemi për lajmin e vërtetë e të paanshëm.

Për një vit portali ynë ka arritur aty ku ne nuk kemi menduar që do arrimë.

Tash e një vit Familja Jonë, njëjtë sikur emri që mbartë ka arritur që të bëhet famija e ekipit, familja e përkrahësve, mjekëve por mbi të gjitha familja e lexuesëve tanë.

Për shumë vite të tjera së bashku,

Nga Familja Jonë tek e Juaja!

Arkiva

Kategoritë