Mër, Mar 3, 2021
Banner Top
Banner Top
Një tjetë rast me koronavirus në Lezhë

Një tjetër rast është konfirmuar me COVID-19 në Lezhë.

Pacientja ishte e shtruar në pavion e ortopedisë ku i është nënshtruar një operacioni, simptomat nuk kanë qenë të dukshme se mund të jetë e prekur me covid 19, por me kalimin e ditëve i është shtuar temperatura dhe mjekët i kanë bërë tamponin ku ka rezultuar pozitive.

Ajo ka qëndruar disa ditë në pavion ku mund të ketë infektuar dhe stafin mjekësor.

Këta të fundit kanë kryer tamponet dhe pritet rezultati i tyre./T Ch/

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë