Mër, Mar 3, 2021
Banner Top
Banner Top
Një pacient në gjendje kritike

Në klinikën Infektive të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës( QKUK), sipas raportit të datës 23.04.2020, janë të hospitalizuar gjithsej 58 raste.

Prej tyre, të diagnostikuar me Covid-19, janë gjithsej 48 raste.

Gjendja e pacientëve të sëmurë me Covid -19 është si vijon:

35 raste janë në gjendje stabile, 12 raste janë në trajtim me oksigjenoterapi dhe përkujdesje intensive.

Në mjekimin intensiv ndodhet një pacient i cili eshtë në gjendje kritike, në ventilim mekanik dhe përkujdesje intensive.

Sot, do të lirohen nga klinika 6 raste të shëruar nga infeksioni me Covid -19.

Raport i hartuar nga Dr Sadije Namani, Dr, Sci- Shefe e Repartit F,
Klinika Infektive

Arkiva

Kategoritë