Mër, Mar 3, 2021
Banner Top
Banner Top
Ngritet papritur numri i vdekjeve nga koronavirusi në Suedi

Në 24 orët e fundit, në Suedi si rezultat i koronavirusit vdiqën 90 njerëz.

Përveç ngritjes së madhe të vdekjeve, 404 raste të reja u regjistruan gjatë ditës ose 69 më shumë se e diela.

Që nga shpërthimi, 22.721 pacientë janë regjistruar zyrtarisht dhe 2,769 pacientë kanë vdekur, me një shkallë të lartë vdekshmërie prej 12.2 për qind.

​Ngritje e papritur e numrit të vdekjeve në SuediMe 274 vdekje për milion banorë, Suedia renditet në vendin e shtatë në botë, kështu që me siguri se do të jetë bazë për të rishikuar se sa i suksesshëm ishte modeli i saj gjatë pandemisë koronavirus.

Arkiva

Kategoritë