Mër, Mar 3, 2021
Banner Top
Banner Top
Në Prishtinë vazhdon dezinfektimi i hapësirave të hyrjeve kolektive

Komuna e Prishtinës ka informuar që është duke vazhduar dezinfektimi i hapësirave të hyrjeve kolektive.

“Procesi i dezinfektimit të hapësirave të hyrjeve kolektive po vazhdon.

Sot rradhën e kanë hyrjet kolektive në zonën Qendër.

Ne po zbatojmë të gjitha masat mbrojtëse për parandalimin e përhapjes së COVID-19.

Ndërsa ju vetëm duhet të qëndroni në shtëpi duke reduktuar lëvizjet që nuk janë të domosdoshme!

Vetëm kështu mund të ndihmojmë që të mbrojmë veten dhe të tjerët!

Sepse, #bashkë mund të e tejkalojmë këtë sfidë shumë më lehtë!

Prandaj #rriNshpi 🏡”, shkruhet në njoftimin e Komunës së Prishtinës.

Image may contain: one or more people and people standing
Image may contain: one or more people and people standing

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë