Hën, Kor 13, 2020
Banner Top
Banner Top
Në Klinikën Infektive 111 raste me koronavirus, katër në gjendje kritike

111 persona me COVID-19 janë të shtrirë në Klinikën Infektive në QKUK.

66 raste janë duke u trajtuar në reparte me oksigjenoterapi dhe përkujdesje intenzive.

Në repartin e Mjekimit Intensiv të kësaj klinike janë duke u trajtuar gjashtë raste: dy raste janë në gjendje të rëndë duke u trajtuar me oksigjenoterapi dhe përkujdesje intensive, si dhe katër raste janë në gjendje kritike me frymëmarrje të asistuar me respiratorë.

Në objektin e Mjekësisë Sportive, njësinë intensive, janë të shtrirë pesë pacientë – njëri nga ta i intubuar dhe katër të tjerë më CPAP.

Në Klinikën e Pulmologjisë janë të shtrirë 22 raste me COvid-19 pozitiv të cilët janë duke u trajtuar me oksigjenoterapi.

Arkiva

Kategoritë