Mar, Jan 19, 2021
Banner Top
Banner Top
Naser Ramadani sot do e njoftojë Komisionin për Shëndetësi

Drejtori i IKSHPK-së, Naser Ramadani, sot do e njoftojë Komisionin për Shëndetësinë për situatën e pandemisë.

Anëtarët e Komisionit për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale sot do të takojnë drejtorin e Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës, Naser Ramadani dhe drejtorin e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, Basri Sejdiu.

Arkiva

Kategoritë