Mër, Dhj 2, 2020
Banner Top
Banner Top
“Nano Distribution” ofron produkte që mbrojnë kundër COVID-19

Nano Distribution është një kompani e cila merret me distribuimin dhe shpërndarjen e shtesave ushqimore apo suplimenteve.

Ashtu si në rastet e konfirmuara edhe në ato të dyshuara me COVID-19, vitaminat dhe suplementet e rekomanduara nga profesionistët shëndetësorë si kompenzim i defiqiencave vitaminoze dhe parandalim ndaj COVID-19 mund të gjinden tek “Nano Distribution”.

Kjo është mundësuar përmes një forme të fundit gjermane, e cila realizohet në formë të lëngët dhe është mjaft e përshtatshme për moshat e reja dhe të moshuarit.

Disa prej vitaminave dhe suplimenteve të cilat i ofron “Nano Distribution” janë:

1. VITAMINË C me ZINK (850 gram Vit C dhe 25 mg Zn) në 10 ml

2.VITAMINË D3+K2 (5000 njës) në 10 ml

3. VIBRANCE- Produkti shtesë natyror me përbërje unike të Quercetinës, Fisetinës, Koenzimës Q10 si përbërie e vetme në vendin tonë që rekomandohen si terapi parandaluese dhe menaxhuese edhe ndaj Covid-19.

4. LACTOFERRINA (200 mg) – Proteinë natyrore (alfa glikoproteinë) me profil të sigurisë maksimale dhe pa efekte anësore duke iu atribuar natyralitetit të saj si dhe me rezultate klinike ndaj virusit SARS-CoV-2 edhe në forcimin e sistemit imunitar dhe infeksionet e traktit respirator./Familjajonë/

Arkiva

Kategoritë